για την εταιρεία ΑΜΙΤΕΛ Ο.Ε.

Προφίλ Εταιρείας

Το Προφίλ της εταιρίας          logo_amitel

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1986 με αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων επικοινωνίας και αυτοματισμού γραφείου του Ιαπωνικού Οίκου Panasonic. Στην πορεία, επιδιώκοντας συνεχώς να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, ξεκινήσαμε νέες συνεργασίες σε ευρύτερους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, της Ασφάλειας και της Πληροφορικής, καθώς και σε ότι αφορά  τον εξοπλισμό επαγγελματικού χώρου.

Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό μας και τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία, μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες τεχνικά και οικονομικά λύσεις, αξιοποιώντας την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας και να υλοποιήσουμε όλες τις απαιτούμενες εφαρμογές.

Η εταιρία εξειδικεύεται στην προώθηση μηχανημάτων Panasonic, VoIP, SIP, Ψηφιακά, και Αναλογικά Τηλεφωνικά Κέντρα, Συστήματα Διαχείρισης Κλήσεων, Panaboards, Συσκευές Fax Laser & Thermal Transfer, Laser Πολυμηχανήματα (MFP), Τηλεφωνικές Συσκευές IP, Ψηφιακές και Αναλογικές (ασύρματες & ενσύρματες), Ψηφιακά Ασπρόμαυρα και Έγχρωμα Φωτοαντιγραφικά SHARP και RICOHGestetner, αναλώσιμα φωτοτυπικών, συσκευών fax, εκτυπωτών και Panaboards καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης των ανωτέρω μηχανημάτων και Συμβόλαια Συντήρησης.

Συνδυαστικά με τα παραπάνω αναλαμβάνουμε εργασίες Δομημένης Καλωδίωσης, Δίκτυα Υπολογιστών, Antivirus Kaspresky και Συστήματα Συναγερμού, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης και συνεργασία με Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Η φιλοσοφία της εταιρίας        logo_amitel

Πρόθυμοι να διατηρούμε τους πελάτες μας, κάνουμε προσπάθειες να υιοθετούμε τις αλλαγές που συμβαίνουν παγκοσμίως με τη συνεχή εκπαίδευση των υπαλλήλων για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα με σκοπό το αμοιβαίο κέρδος.